Vad vi gör…

Vi på Amazing Works, arbetar på konsultbasis inom försäljning, marknadsföring, förhandlingar och juridik.

Vi har bland annat på ett mycket effektivt sätt etablerat nya företag på nya marknader.

Vi jobbar främst inom Sverige men även med att etablera svenska företag på den europeiska marknaden. Detta gör vi på plats just nu i Holland, Belgien och Tyskland.

Det finns inga gränser för vart våra resor går för att göra just er framgångsrika.

Exempel på vad vi gör…

En kund behövde få sin personal i butik att tänka mer försäljning, Sofie kunde i två veckor hjälpa dem att öka försäljningen med 30% i månaden. Hon har även med hjälp av DISC metoden, kunnat skapa en miljö bland anställda i företagen så att de ska kunna arbeta ihop på bästa sättet.

En kund behövde växa på försäljningsområde från ett län till att sprida sig över Sverige. Där jobbar vi med nykundsbearbetning mot företag på ett framgångsrikt sätt.

Avseende försäljningen jobbar vi enbart på provisionsnivå. Vilket innebär att vi alltid garanterar resultat samt kostar vi inget vid uteblivet resultat.

Vilka är vi?

Vår passion för utveckling och förbättring gör att vi samlar och arbetar med en handfull av människor som brinner för att skapa och åstadkomma ett ”amazing” arbete. Här kan ni läsa lite mer om dem!

Sofie Berglen

Grundare & Försäljningschef

Sofie har varit ambassadör i 4 år under Annie Lööf för kvinnligt företagande.

Hon har en unik gedigen resa och håller föreläsningar både i hur man håller ihop och växer samt arbetar mycket som boll blank för chefer på olika företag.

Max Anderstedt

Ekonomiansvarig & Styrelseordförande

Max har både huvud för och älskar ekonomi. Han har 12 års erfarenhet som redovisningskonsult.

Hans starkaste sida är jobba på ett effektivt och snabbt sätt med bl.a. snabba bokslut. För övrigt älskar han att umgås med valpen Kenso.

Anna Krigh

Försäljning & Marknadsföring

Anna har genom åren jobbat med försäljning och marknadsföring inom olika branscher.

Hennes främsta styrka är kundrelationer och långsiktighet. Hon är även utbildad kostrådgivare och brinner för raw foods inverkan på vår hälsa och dess effekter på medarbetare.

Har du frågor?

Har du funderingar och frågor om hur du kan ta din verksamhet till nästa nivå eller vill du prata med oss och få mer råd?
Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningsfritt kostnadsfritt möte.