Försäljning

Vill ni fokusera mer på försäljning och utöka det med fantastiska resultat så finns vi tillgängliga för er.

Vi jobbar enligt provisionsnivå vilket innebär ett garanterat resultat. Vi har bl.a. utökad försäljning med upp till 30% i olika företag.

Marknadsföring

Vi vet att det är tidskrävande och oftast krångligt att marknadsföra sig på olika marknader för att komma igång på riktigt.

Med vår marknadsföringstjänst får ni de bästa förutsättningarna för marknadsföring av just er företag.

Förhandlingar & Juridik

Inga onödiga kostnader och senare bekymmer. Gör rätt från början och gå med vinst i både tid och pengar.

När det gäller dina affärsförhandlingar eller annat inom juridik kommer vi att finnas vid din sida för råd och stöd för att säkerställa att det blir rätt.

Exklusiv försäljning service

Vårt kompetenta försäljningsteam jobbar på ett personligt och professionellt plan och hjälper företag med bland annat mötesbokning och försäljning mot andra företag. Vi kan effektivisera era B2B affärer.

Och glöm inte… Vi fakturerar enbart utifrån resultat, för vi är amazing.

Utökad försäljning är inte längre en dröm!

En kund behövde få sin personal i butik att tänka mer försäljning, Sofie var där i två veckor och efter det hade de ökat sin omsättning med 30% i månaden.

Att vara en god chef och en god medarbetare är viktig!

En chef bör känna sina anställda för en så bra och effektiv relation som möjligt.
När det kommer till att bygga ihop teamet jobbar Sofie alltid utifrån DISC metoden, alla medarbetare bör känna till varandras personlighet för att på bästa och mest effektiva sätt kunna arbeta tillsammans.

Har du någon annan fundering?

Du kanske behöver något mer specifik och vet inte hur du skulle kunna få hjälp med det.Det är lugnt, skicka ett meddelande till oss så kontaktar vi dig för att hjälpa med just ditt önskemål.